nieuws

Bakkerij Academie en Bakery Institute starten topklasse-training

Nieuws

Bakkerij Academie en Bakery Institute starten topklasse-training

De Nationale Bakkerij Academie start in samenwerking met het Bakery Institute de training ‘100 procent specialisme in 100 uur topklasse!’ De training, die op 27 oktober begint, is bedoeld voor ambitieuze toppers in de (banket)bakkerij die hun kennis willen verdiepen.

Deze training is voor allround broodbakkers en allround banketbakkers op zoek naar hun specialisme. Zowel voor Boulangerie als voor Patisserie komen specialisme, kennis, vaardigheden en creativiteit ruim aan bod in de training. Daarnaast leren deelnemers hoe je de (specialistische) producten op de markt kunt afstemmen en deze goed kunt promoten.

Apart onderdeel is het promoten van het bedrijf en van zichzelf als specialist en als visitekaartje voor de bakkerijbranche.

Visitekaartje

Deze training levert volgens de organisatoren een goede bijdrage aan de (verdere) ontwikkeling van het eigen specialisme en daarmee aan het onderscheidend vermogen en de aantrekkelijkheid van de eigen producten. Deelnemers kunnen op basis van marktgegevens en onderzoek bepalen welke innovatieve producten aanslaan bij de klanten en hoe zij de (banket)bakkerij en zichzelf als specialist aan hun klanten kunnen presenteren.

De training van de NBA en het Bakery Institute biedt ruime ondersteuning voor deelname aan vakwedstrijden binnen de bakkerijbranche.

Reageer op dit artikel