nieuws

Voncken wint Rabo Economy Award

Nieuws

Voncken wint Rabo Economy Award
Frans en Piroschka Voncken

Bakker Frans Voncken uit Kerkrade heeft dinsdagavond de Rabo Economy Award gewonnen. De prijs voor de innovatieve bakkerij werd uitgereikt in Theater Heerlen. Naast de hoofdvestiging in Kerkrade telt Voncken zestien winkels. Er werken 145 mensen.

‘Wij als 107-jarig familiebedrijf zijn er enorm trots op om samen met onze medewerkers deze prijs in de wacht te slepen.
Voor ons hele team is dit de kers op de taart!’, meldt Voncken op zijn facebook-pagina. ‘Dank gaat uit naar de Stichting OPL, die dit mogelijk heeft gemaakt in samenwerking met Rabobank Parkstad.’

Doel

De Economy Award heeft als doel succesvol ondernemerschap in de regio te belichten en te stimuleren. Frans Voncken verwacht meer medewerkers aan te nemen, zodra de eerder dit jaar aangekondigde uitbreiding van de bakkerij is gerealiseerd.

De Economy Award wordt behalve door de bank gedragen door Corio League, Ondernemend Parkstad Limburg (OPL), LWV en de Kamer van Koophandel. Doel is om succesvol ondernemerschap in deze regio te belichten en te stimuleren.

Reageer op dit artikel