nieuws

Verba opent nieuwe winkel Sleeuwijk

Nieuws

Verba opent nieuwe winkel Sleeuwijk
Het interieur van de nieuwe winkel. Foto Verba

Christiaan en Gijske van de Vegt van Bakkerij Verba openen woensdag de deuren van hun compleet nieuwe winkel op de Nieuwe Es in Sleeuwijk. Het filiaal is gevestigd in een soort Bataviastad: nieuwbouw in oude stijl. De bakker is er blij mee.

Vandaag is het filiaal op de oude plek voor het laatst open. Het winkelcentrum waar het is gevestigd, gaat onder de slopershamer. Verhuizen naar het nieuwe winkelcentrum in de stijl van Bataviastad was min of meer noodgedwongen, maar allerminst een straf voor de bakker. ‘Wij zijn er heel blij mee.’

De sterrenbakker presenteert tijdens de opening direct een nieuw product: Altena Brood. ‘Brood dat is ontstaan uit passie en hartstocht voor Puur’, aldus Van de Vegt. Het wordt gemaakt met een beknopt aantal ingrediënten: meel van de Korenmolen uit Woudrichem, water en desem.
Bakkerij Verba heeft drie winkels in Brakel, Rijswijk en Sleeuwijk.

Reageer op dit artikel