nieuws

Topscorers Bakkersvak 2014 ontvangen Havelaar WK-pakket

Nieuws

Topscorers Bakkersvak 2014 ontvangen Havelaar WK-pakket

De doeltrapactie van Havelaar Verpakkingen op Bakkersvak 2014 in Rosmalen was een daverend succes. Menig deelnemer deed een poging zoveel mogelijk doelpunten te scoren. Iedereen die scoorde won de Havelaar Holland-voetbal. Uiteindelijk waren het Pâtisserie Jan de Bakker uit Urk en Bakkerij Koot uit Barneveld die er met de hoofdprijs vandoor gingen.

Toen Siemen Lindeboom van Pâtisserie Jan de Bakker de nieuwsbrief van Havelaar Verpakkingen onder ogen kreeg, zag hij tot zijn verbazing dat hij de hoofdprijs had gewonnen. Dit heugelijke feit stak hij niet onder stoelen of banken, want trots liet hij het goede nieuws zijn volgers via Twitter weten. Het Havelaar Actiepakket WK 2014-Brazilië vindt hij super. ‘De WK-verpakkingen en decoraties geven extra glans tijdens het aankomende WK voetbal en aan de winkel. Dit zal zeker bijdragen aan het Oranjegevoel in onze gemeente’, zegt hij.

Danielle Koot van Bakkerij Koot was volledig verrast toen ze per telefoon te horen kreeg dat ze hadden gewonnen. Zelf was ze niet aanwezig, toen haar zoons hadden meegedaan aan de doeltrapactie. Haar jongens kwamen enthousiast vertellen dat ze hadden ‘gescoord’ en daarmee de voetbal hadden gewonnen. Danielle Koot en haar zoon Rick hadden er geen rekening mee gehouden dat ze uiteindelijk de rest van het deelnemersveld achter zich zouden laten.

Persoonlijke uitreiking

De accountmanagers van Havelaar Verpakkingen hebben het WK-pakket persoonlijk uitgereikt. Na de overhandiging werden de kleurrijke verpakkingen voor brood en banket direct in gebruik genomen en het promotiemateriaal in de winkel geplaatst.

Vooral over de sleutelhangers zijn beide winnaars te spreken. ‘Deze worden vast en zeker positief ontvangen, Barnevelders sparen graag’, aldus Danielle Koot. Pâtisserie Jan de Bakker gaat er een leuke weekend actie op loslaten: ‘Het is natuurlijk een superitem voor de kids’, aldus Siemen Lindeboom.

Uitgebreid dienstenpakket

Havelaar Verpakkingen is sinds 1954 actief als verpakkingsmanager en gespecialiseerd in het leveren van een uitgebreid dienstenpakket in de verpakkingsbranche aan zowel food als non-food formules. Naast de groothandelsfunctie is Havelaar Verpakkingen gespecialiseerd in het leveren van klant-specifiek verpakkingsmateriaal. Speciaal voor het WK Voetbal 2014 in Brazilië heeft Havelaar een verpakkingslijn ontworpen die  als actiepakket wordt aangeboden. In het pakket zitten tien  verschillende artikelen, inclusief decoratiemateriaal en give-aways.

Meer informatie is te vinden op de website Havelaar-verpakkingen.nl of telefonisch te verkrijgen via telefoonnummer (075) 640 01 00.

Reageer op dit artikel