nieuws

Sjako Boer en Wim Zijlema regionale bestuurders C.V. Beko

Nieuws

Sjako Boer en Wim Zijlema regionale bestuurders C.V. Beko

De Coöperatieve Vereniging Beko heeft op maandag 5, dinsdag 6, maandag 12 en dinsdag 13 mei de jaarlijkse regionale ledenvergaderingen gehouden. Tijdens deze vergaderingen zijn Sjako Boer en Wim Zijlema als nieuwe regionale bestuurders gekozen.

Op 6 mei werd Sjako Boer uit Kloetinge, tijdens de ledenvergadering van de Coöperatieve Vereniging Beko regio Beko West, gekozen tot regionaal bestuurder van die regio. Boer vervangt Cor Risseeuw die de functie een jaar heeft vervuld en daarvoor jarenlang bestuurder was van C.V. Weba-Inco.

Op 13 mei, tijdens de ledenvergadering van de Coöperatieve Vereniging Beko regio Beko Noord, is Wim Zijlema uit Veendam gekozen tot regionaal bestuurder regio Beko Noord. Zijleman vult de vacature in die in regio Beko Noord ontstond door het vertrek van Ale-Kor Riedstra medio 2013.

Boer en Zijlema zijn beiden gekozen voor een periode van vier jaar en zijn tevens lid van de landelijke ledenraad van de Coöperatieve Vereniging Beko u.a.

Voor meer informatie over de ledenraad en het bestuur van de coöperatie kunnen belangstellenden terecht op de website van de Coöperatieve Vereniging Beko (Cooperatie-beko.nl) onder de knop ‘Ledenzaken’.

Reageer op dit artikel