nieuws

Schuld zet Oldebroek op de kaart met Veronica-actie

Nieuws

Schuld zet Oldebroek op de kaart met Veronica-actie

Jan-Aart Schuld van bakkerij Schuld in Oldebroek heeft radio Veronica zover gekregen om de Veronica-goede-doelenactie voor KWF groots te promoten in zijn woonplaats. Dat gebeurt op 28 mei. Vanochtend was Schuld in de uitzending Rick in de morgen van Radio Veronica om zijn verhaal te vertellen.

De bakker heeft grootse plannen om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding, waarbij hij de plaatselijke bevolking en ondernemers inschakelt, de burgemeester al om vergunningen heeft gevraagd, de lokale brandweer paraat heeft. En Radio Veronica doet mee om het dorp op de Veluwe op stelten te zetten.

Alpe d’HuZes

Rick van Velthuysen gaat met zijn Veronica-team de Alpe d’HuZes beklimmen om geld te verzamelen voor kankeronderzoek. ‘Nu komt Veronica’s Rick in de morgen-team 28 mei naar Oldebroek en zal vanuit een grote pagode-tent zijn show uitzenden! Deze dag moet onvergetelijk worden door zoveel mogelijk te verzamelen aan donaties voor dit goede doel’, zegt de bakker. ‘We hopen deze dag een mooie donatie te overhandigen aan Radio Veronica. En  met zijn allen zetten wij het mooie Oldebroek dan op de kaart.’

 

Beluister de uitzending

Reageer op dit artikel