nieuws

Nijkamp verbindt FlowerCake-actie aan openluchtspel

Nieuws

Nijkamp verbindt FlowerCake-actie aan openluchtspel

Echte Bakker Nijkamp uit Holten verkoopt sinds de laatste week van mei FlowerCake. Dit product is door Martin en Ingrid Nijkamp van de bakkerij aan de Dorpsstraat 16 in Holten bedacht ter gelegenheid van het Openluchtspel Dijkerhoek. Dat evenement, getiteld ‘Een zomer vol kleur’, heeft plaats op 29 en 30 augustus en 4, 5 en 6 september rondom molen De Hegeman in Dijkerhoek.

De FlowerCake is volgens de bakker ‘een kleurrijke, frisse en heerlijke cake’. Bakkerij Nijkamp heeft een winactie aan de FlowerCake gekoppeld. Wie in de komende periode een FlowerCake koopt, kan één van de tien beschikbare toegangskaarten winnen voor het Openluchtspel Dijkerhoek, dat zich dit jaar afspeelt in de tijd van de Flower Power.

Reageer op dit artikel