nieuws

Marisca Hage-Sjerp winnares Bake my Day

Nieuws

Marisca Hage-Sjerp winnares Bake my Day
Winnares Marisca Hage-Sjerp tussen de Bake my Day-presentatoren Hidde de Brabander en Vicky Littlejohn.

Marisca Hage-Sjerp is de winnares van Bake my Day. In dat Net 5-programma – met als decor de oude Verkadefabriek in Zaandam – gingen Nederlandse amateurbakkers fanatiek de strijd met elkaar aan. De winnares mag zich niet alleen ‘beste amateurbanketchef van Nederland’ noemen, maar heeft nu ook een eigen bakboek.

In het boek Bake my Day deelt Marisca Hage-Sjerp haar bakgeheimen en allerlekkerste recepten, van een overheerlijke vruchtenvlaai tot indrukwekkende meringue met groene thee en granaatappel. Van eenvoudige tarte tatin tot een ingewikkelde bruidstaart. Met de tips en adviezen van de winnares en juryleden Hidde de Brabander en Vicky Littlejohn lukken ze allemaal.

Bake my Day (ISBN: 9789021557526) verschijnt dinsdag 20 mei en kost €14,99. Het boek wordt uitgegeven door Kosmos Uitgevers. Meer informatie over het boek is te vinden op de website Kosmosuitgevers.nl.

Reageer op dit artikel