nieuws

Leontien Zijlaard van Moorsel ambassadeur Stichting Ambachtelijke Bakkerij

Nieuws

Leontien Zijlaard van Moorsel ambassadeur Stichting Ambachtelijke Bakkerij

Sportvrouw en ex-wielrenster Leontien Zijlaard van Moorsel is benoemd tot ambassadeur van de Stichting Ambachtelijke Bakkerij, het platform voor promotie en informatie van en voor de ambachtelijke (banket)bakker.

De stichting richt zich op het toekomstperspectief van de ambachtelijke (banket)bakkerij via promotie en het delen van kennis en informatie met vakgenoten. De wereld- en Olympisch kampioene wielrennen heeft een persoonlijk verhaal over presteren, doorzetten, volhouden én gezond genieten waarin brood en banket een belangrijke rol spelen. Leontien is dagelijks bezig met gezonde voeding. Zij kan met recht het belang van een goede voeding én genieten onderstrepen en deze boodschap meegeven aan de consument. Met haar verhaal en vanuit deze gedachte gaat zij de ambachtelijke bakkerij de komende periode vertegenwoordigen.

Introductie
Op woensdagochtend 21 mei presenteert de Stichting Ambachtelijke Bakkerij Leontien officieel als ambassadeur. Op deze ochtend zal Leontien laten zien wat zij voor de ambachtelijke bakkers gaat betekenen en op welke manier ook elke bakker hiermee individueel zijn voordeel kan doen. Alle (banket)bakkers die deelnemen aan de Stichting Ambachtelijke Bakkerij worden hiervoor uitgenodigd. Binnenkort volgt meer informatie over de exacte locatie, tijdstip en het programma via www.ambachtelijkebakkerij.nu. Aanmelden is nu al mogelijk via info@ambachtelijkebakkerij.nu.

Stichting Ambachtelijke Bakkerij
Stichting Ambachtelijke Bakkerij is een initiatief van Bakeplus, Beko, Civoba, Tink en NBOV. De stichting biedt praktische middelen die door de (banket)bakker rechtstreeks en individueel kunnen worden gebruikt naar de klant. De Stichting is uitsluitend actief voor het ambacht.

Reageer op dit artikel