nieuws

Kees Krikke nieuwe directeur De Banketgroep

Nieuws

Kees Krikke nieuwe directeur De Banketgroep

De Banketgroep – de grootste Nederlandse producent van oorspronkelijk Nederlands koek en banket – heeft een nieuwe Algemeen Directeur. Sinds 1 mei 2014 is de leiding van het bedrijf in handen van Kees Krikke. Krikke gaat aan de slag met het uitbouwen van de marktpositie, zowel in Nederland als de omringende landen.

De aanstelling van Krikke bij De Banketgroep volgt na een aantal interne veranderingen. Het bedrijf kwam onder meer tot een nieuwe, heldere bedrijfsstructuur, een versterkt managementteam en verbeterde financiële resultaten. Om te blijven groeien en om de levering van innovatieve producten van hoge kwaliteit te kunnen garanderen, zijn onlangs voorbereidingen getroffen voor verdere investeringen in de productie.

Krikke volgt Ronald Poos, die de afgelopen jaren vooral een intern verbeterprogramma doorvoerde. Poos besloot het stokje over te geven omdat hij vindt dat De Banketgroep toe is aan een ander type leiderschap dat past bij de nieuwe fase van het bedrijf.

Markt

Kees Krikke noemt de Banketgroep een gezond en dynamisch bedrijf. Krikke heeft ervaring in de voedingsmiddelenindustrie. Sinds 1994 vervulde hij diverse directiefuncties bij onder meer CSM, Hero en Drie Mollen.

Banketgroep

De Banketgroep is de grootste producent van authentieke Nederlandse koek- en banketproducten. De groep ontstond in 2007 door het samengaan van de bedrijven Bakkersland Banket en Van der Breggen. De Banketgroep heeft een sterke positie in Nederland en zoekt continu naar veelbelovende kansen in nieuwe exportmarkten.

Reageer op dit artikel