nieuws

Jubileumjaar 175-jarig Steensma gaat van start

Nieuws

Jubileumjaar 175-jarig Steensma gaat van start

Steensma Bakery Ingredients bestaat vandaag, maandag 26 mei, 175 jaar. Deze datum vormt tevens de start van een jaar vol leuke activiteiten rondom deze bijzondere gebeurtenis. Zo verschijnt in de eerste week van juni het speciaal hiervoor uitgegeven jubileummagazine. Hierin vindt de lezer interviews met mensen uit de organisatie, klanten en overige relaties. Daarnaast biedt het magazine een compleet overzicht van de mogelijkheden van het omvangrijke productassortiment van Steensma, ondersteund met smakelijk beeldmateriaal.

Het 175-jarig jubileum van Steensma is de kroon op het werk van velen. Alle medewerkers op de vestigingen in Leeuwarden, Franeker, Vlaardingen en Thailand zorgen er dagelijks voor dat Steensma een topprestatie kan leveren in de bakkerijbranche. Innovatiekracht, flexibiliteit, een breed assortiment en hoogwaardige kwaliteit liggen daaraan ten grondslag.

Over de overige activiteiten die Steensma tijdens dit jaar zal organiseren wordt binnenkort meer bekendgemaakt. Hiervoor kunnen belangstellenden onder andere de website Steensma.com in de gaten houden.

De medewerkers van Steensma ‘verheugen zich al enige tijd op het bijzondere jubileumjaar, waarin ze terugkijken op 175 jaar Steensma-historie, maar vooral ook vooruit willen kijken naar de toekomst’.

Reageer op dit artikel