nieuws

Jenny Sieben eerste bij brood-kennisquiz Echte Bakkers

Nieuws

Jenny Sieben eerste bij brood-kennisquiz Echte Bakkers
Jenny Sieben. Foto: Sieben

Jenny Sieben, van Echte Bakker Sieben uit Schoonebeek, heeft de kennisquiz over feiten en fabels over brood gewonnen. De quiz werd gehouden tijdens de voorjaarsbijeenkomst van de Echte Bakkers, vorige week in Wageningen.

Dat meldt de Coevordenhuisaanhuis. Jenny Sieben is er blij mee dat ze de quiz heeft gewonnen. ‘Het is een bevestiging dat we echt goede adviezen aan onze klanten kunnen geven en op de hoogte zijn’, aldus Jenny.

De onderneemster krijgt in de winkel de laatste tijd vooral veel vragen over spelt. ‘Een steeds grotere groep klanten heeft interesse in spelt. Spelt is erg lekker. We hadden al veel keuze in spelt, maar deze week is daar een nieuwe speltvariant bijgekomen: GildeSpelt extra.’ Een smaakvol brood, vindt Sieben, op basis van 100 procent speltbloem, goed gevuld met onder meer  zonnebloempitten, gebroken gepofte spelt, lupinegrits en lijnzaad. ‘Deze combinatie geeft een unieke smaak aan het brood en de gebroken gepofte spelt zorgt voor een stevige boterham.’

Reageer op dit artikel