nieuws

Gorthuis vierde in competitie NH

Nieuws

Gorthuis vierde in competitie NH
Het team van bakkerij Gorthuis werd vierde in de algemene ondernemerscompetitie MKB klein. Foto: Gorthuis

Bakkerij Gorthuis uit Hoofddorp heeft zich woensdag 7 mei, in de finale voor beste onderneming van Noord-Holland, met de juryprijs weten te plaatsen als vierde beste onderneming MKB klein. Bij de publieksprijs eindigde de Hoofddorpse bakker als derde.

De wedstrijd werd georganiseerd door Stichting Ondernemingsverkiezing Noord-Holland. Peter en Aria Gorthuis: ‘Uiteraard waren wij heel graag eerste geworden, maar om van 250 topbedrijven gekozen te worden tot vierde beste onderneming van heel Noord-Holland vinden wij toch eigenlijk ook een topprestatie.’

Zeker omdat de strijd ging tussen zoveel diversiteit aan bedrijven, van bakker tot reclamebureau tot thuisdierenarts, was het geen makkelijke strijd, vertelt het bakkerspaar. ‘Het zal zeker voor de jury een hele lastige geweest zijn om een keuze te maken, dus wij zijn dan ook super trots op deze plek bij de juryprijs.’

Publieksprijs

Bij de publieksprijs ging het erom hoeveel stemmen de ondernemingen van hun klanten hadden gekregen. Hierbij ging de strijd tussen zowel de hele grote ondernemingen als de kleine, wat de keuze voor de klanten moeilijk maakte.

De bakkerij bedankt haar klanten van 15 tot en met 17 mei, door elke klant gratis iets lekkers voor twee personen mee te geven.

 

Lees ook
Voorvechter zondagsopening finalist in verkiezing NH

Gutter in race voor Beste Onderneming NH

Reageer op dit artikel