nieuws

Broekmans Patisserie Venlo neemt Houwen’s Vlaai Eindhoven over

Nieuws

Broekmans Patisserie Venlo neemt Houwen’s Vlaai Eindhoven over

Broekmans Patisserie uit Venlo heeft Houwen’s Vlaai op het Centraal Station in Eindhoven overgenomen. De overname past in de strategie van de Venlose onderneming om het aantal verkooppunten van vlaai uit te breiden. Met de overname van Houwen’s Vlaai Eindhoven is Broekmans Patisserie nu ook in Noord-Brabant actief. De naam Houwen’s Vlaai Eindhoven blijft behouden.

Volgens directeur-eigenaar Geert Broekmans van Broekmans Patisserie Venlo worden in Eindhoven uitsluitend vlaaien verkocht, die dagelijks vers uit Venlo worden geleverd: ‘Met de uitbreiding in Eindhoven hebben we het aantal verkooppunten uitgebreid naar Brabant. Hierdoor kunnen mensen zeven dagen per week in de Eindhovense zaak onze vlaaien kopen.’

Broekmans Patisserie uit Venlo is een familiebedrijf dat sinds 1923 bestaat. Centraal staat de ontwikkeling, productie en verkoop van luxe banket- en chocoladeproducten. Naast de nieuwe vestiging in Eindhoven, heeft het bedrijf vijf winkels, verspreid over Venlo, Venray en Roermond.

Houwen’s Vlaai Eindhoven is gevestigd aan de buszijde op het treinstation in Eindhoven en is zeven dagen per week geopend.

Reageer op dit artikel