nieuws

Bestuur vakwedstrijden trekt nieuwe sponsor aan

Nieuws

Bestuur vakwedstrijden trekt nieuwe sponsor aan
Koos Klein (r) van Bouwer & Officier overhandigt de sponsorovereenkomst aan Jan Bijlsma, bestuurslid sponsorcommissie van de vakwedstrijden. Foto: BVW

Het bestuur van de Bakkersvakwedstrijden heeft Bouwer & Officier accountants en belastingadviseurs verwelkomd als nieuwe sponsor voor de Bakkersvakwedstrijden 2014. Ook dit jaar vindt de wedstrijd traditiegetrouw plaats in november, op woensdag de 12e in het Fries Congrescentrum Drachten.

Bouwer & Officier is actief in de bakkerijbranche en heeft zijn diensten uitgebreid met de komst van adviseur Koos Klein. Zijn ruime ervaringen worden ingezet om veranderingsprocessen bij bakkerijen te begeleiden, bijvoorbeeld bij de opstart van een geheel nieuw bedrijf of bij overnames, al dan niet in de familie. De begeleiding van startende ondernemers is hiermee, ook na het verdwijnen van de Werkgroep Voor De Bakker, gewaarborgd voor de bakkerijbranche. Met deze nieuwe sponsor kunnen jonge en bestaande ondernemers enthousiast gemaakt blijven worden voor deelname aan de Bakkersvakwedstrijden.

Bakkersvakwedstrijden is een activiteit van de gelijknamige Stichting BakkersVakWedstrijden. Deze Stichting is ontstaan uit een samenvoeging van de Friese- (FCV) en Groninger Cursistenverenigingen (GCV). De competitie heeft een groot aantal sponsoren.

Reageer op dit artikel