nieuws

Radio10 trakteert elke dag op taart

Nieuws

Radio10 trakteert elke dag op taart

Radio10 werkt aan hernieuwde naamsbekendheid nu de zender terug is op FM. Presentator René Verkerk trakteert elke dag een luisteraar op taart van GefeliciTAART.nl

‘Radio 10 is terug op FM en steeds meer Nederlanders ontdekken het radiostation met de Grootste Hits Aller Tijden. Heb jij Radio 10 al ontdekt op het werk? Het is namelijk ideaal werken met de hits van Michael Jackson, Madonna, Robbie Williams, de Bee Gees, Maroon 5 en Tina Turner op de radio.’

Zo luidt de promotietekst op de site van Radio 10. Luisteraars die de omroep laten weten Radio 10 te hebben (her)ontdekt op het werk, kunnen aan het begin van de werkdag worden gebeld door René Verkerk. ‘Als hij je belt, wordt er diezelfde dag nog een grote Radio 10 taart van GefeliciTAART.nl bij je bezorgd, voor jou en al je collega’s!’

Een leuk idee, dat bakkers ook lokaal kunnen oppakken ter promotie van (nieuwe) bedrijven in hun omgeving.

Reageer op dit artikel