nieuws

Open dag docentenopleiding Consumptieve Techniek

Nieuws

Open dag docentenopleiding Consumptieve Techniek
Foto: Stoas Wageningen | Vilentum Hogeschool

De nieuwe Stoas-opleiding Docent Consumptieve Techniek houdt op maandag 14 april een extra open dag voor iedereen uit de wereld van horeca, bakkerij en gastheerschap. Het wordt een middag met kookdemonstraties, productpresentaties, de opening van de nieuwe leskeuken en natuurlijk een borrel met bijzondere hapjes.

Mensen uit het vak die interesse hebben om deze lerarenopleiding te gaan volgen, krijgen op deze dag een beeld van de opleiding, kunnen in gesprek gaan met docenten en studenten en een zogenoemd studiekeuzegesprek houden. Maar ook wie niet direct plannen heeft om de opleiding te volgen, is van harte welkom.
Alleen het bijzondere, door architecten alom geroemde, onderwijsgebouw van Stoas Wageningen | Vilentum Hogeschool is al een reden om een kijkje te komen nemen. Het gebouw is sinds kort ook een gloednieuwe leskeuken rijker. Deze keuken wordt op 14 april officieel geopend en meteen in gebruik genomen voor diverse kook- en bakdemonstraties.

Zowel studiezoekers als algemeen geïnteresseerden zijn van harte welkom. De voorlichting over de opleiding start om 14.00 uur. Overige geïnteresseerden zijn welkom vanaf 15.00 uur. Om 16.00 uur wordt de nieuwe keuken feestelijk geopend.

Wie op deze open dag aanwezig wil zijn, dient een mail te sturen naar adres pr@stoasvilentum.nl. Meer informatie is te vinden op de website www.stoasvilentum.nl/CT.

Reageer op dit artikel