nieuws

Le Perron in zee met Superdirect.com

Nieuws

Le Perron in zee met Superdirect.com
LP

Superdirect.com begint in samenwerking met biologische bakkersformule Le Perron een nieuw broodconcept. De afhaaldienst gaat een aanpak testen waarbij de klanten kunnen kiezen uit diverse broodboxen.

Volgens initiatiefnemer Henk Niemansverdriet van Superdirect.com is de pilot één van de nieuwe dingen waar de internetsuper de komende tijd mee gaat beginnen. ‘We zijn verschillende maaltijdboxen aan het testen en dat loopt voorspoedig. We kijken nu ook naar cross-selling met non-foodartikelen. Daarbij houden we steeds de pijlers gemak, vers en voordelig in het oog.’

Volgens Niemansverdriet gaat het assortiment van Superdirect.com inmiddels richting de 12.000 zogeheten sku’s (productcodes). Hij zegt ook dat de afhaaldienst zal starten met offline-activiteiten. ‘We gaan écht de wijken in.’ Superdirect.com heeft tot dusver alleen een vestiging in Eindhoven. De internetsuper zal waarschijnlijk op termijn ook afhaalpunten in de Randstad openen.

Niemansverdriet is naar eigen zeggen tevreden over de 
resultaten van de locatie in Noord-Brabant. ‘Het aantal vaste klanten neemt duidelijk toe en we ontvangen dagelijks tientallen klanten’, zo laat hij in nieuwsblad Distrifood weten.

Reageer op dit artikel