nieuws

Knipoog naar Koninginnedag

Nieuws

Knipoog naar Koninginnedag
De bakkertjes in de dop Robert en Arno. Foto RBM

Robert en Arno uit Elburg vierden zaterdag hun eerste Koningsdag, waarbij ze zich lieten inspireren door het succesvolle bakprogramma Heel Holland Bakt. Vandaag bij wijze van knipoog naar de jarenlange traditie op 30 april een foto van hun kar, waarmee ze de eerste en de tweede prijs wonnen.

2013 was het laatste jaar waarin de feestdag op 30 april gevierd werd en als Koninginnedag bekendstond. Twee koninginnen hielden vast aan die dag. Zaterdag vierde Nederland voor het eerst Koningsdag, op de verjaardag van koning Willem-Alexander op 27 april.

Voor Robert en Arno maakte de datum niet uit, zij lieten zich vol trots door de Oostendorpse (Elburg) en Doornspijkse straten trekken met hun bakkerskar. Goed voor een eerste en een tweede prijs en een dag vol plezier. Heel Holland Bakt staat ermee op de kaart. En wie weet heeft Nederland er wel twee bakkertjes in de dop bij.

Reageer op dit artikel