nieuws

Hightech bril helpt Belgische Biobakker

Nieuws

Hightech bril helpt Belgische Biobakker
De Vuzix bril helpt Belgische bakker. Foto: PR Vuzix.

De Belgische Biobakkerij De Trog pickt en verdeelt honderden orders per dag met de Vuzix bril. Augmentend reality techniek in het magazijn is geen toekomstbeeld meer. Augmented reality is een live beeld van de werkelijkheid waaraan elementen worden toegevoegd door een computer.

De fabrieksbakker uit het Belgische Ieper werkt sinds januari in het magazijn met deze augmented reality brillen. De brillen worden gebruikt voor het picken en het distribueren van duizenden broden, sandwiches en koffiekoeken over driehonderd klanten in heel Vlaanderen.

 

Picksnelheid

Met het systeem wil de biobakker zijn klantenservice verbeteren, want die liet door de enorme hoeveelheden producten en klanten te wensen over. In plaats van te scannen kijken de orderpickers naar de code van een klant, waarna ze op een schermpje in de bril zien hoeveel en welke producten die vraagt. Het aantal fouten is fors gedaald, de picksnelheid verhoogd.

Reageer op dit artikel