nieuws

Géén Patisserie Examen in 2014

Nieuws

Géén Patisserie Examen in 2014

Gezien de afmelding van een aantal kandidaten, zullen de examens Meester Boulanger en Patissier in oktober 2015 in dezelfde week worden afgenomen. Daarmee komt het Patisserie Examen voor dit jaar te vervallen.

Vanwege de verplaatsing van het Patisserie Examen krijgen de huidige kandidaten meer tijd om zich optimaal voor te bereiden.

‘Door het organiseren van beide examens in dezelfde week (44 – red), ontstaat er een aantrekkelijker evenement dat het vak van de Boulangers en Patissiers meer aanzien geeft’, laat projectleider David de Bruijn van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) weten. Voor het Boulanger examen hebben zich al meerdere kandidaten aangemeld of interesse getoond om deel te nemen. In de loop van het jaar volgt er meer informatie over planning en voorbereiding.

Inschrijven voor beiden examens kan via de website: www.meestertitel.eu.

Reageer op dit artikel