nieuws

Eerste aflevering Bake My Day nog geen kijkcijferkanon trekt 295.000 kijkers

Nieuws

Eerste aflevering Bake My Day nog geen kijkcijferkanon trekt 295.000 kijkers
Vickey Littlejohn is directeur van het Bakery Institute.

De eerste aflevering van Bake My Day trok gisteravond 295.000 kijkers. Het bakprogramma van NET 5 steekt daarmee schril af bij het miljoenenpubliek dat Omroep MAX trok met Heel Holland Bakt, meldt Televizier.nl.

Misschien heeft het dagelijkse Bake My Day tijd nodig om te groeien. In het dagelijkse bakprogramma, dat is te zien op Net5, nemen zes gedreven amateurbakkers het gedurende een week tegen elkaar op om de lekkerste creaties maken.

Beste amateurchef

De kandidaten strijden om de titel van Beste amateurbanketchef van Nederland. De show is opgenomen in het Bakery Institute in Zaandam. Vanavond om 20.00 uur is aflevering twee. Daarin staan ´klassiekers´ centraal. Wie maakt de beste appeltaart, tulband of Madeleines?

Patissier Hidde de Brabander (patissier en eigenaar van patisserielabel ‘Dreams of Magnolia’) en Vicky Littlejohn, directeur van het Bakery Institute, beoordelen de amateurbakkers.
Iedere avond krijgen de deelnemers een andere opdracht. Vaste prik is een bezoekje van een bekende Nederlander op woensdag. Deze week is dat presentatrice Nance.

Reageer op dit artikel