nieuws

Dankwoord van Harrie Leijten

Nieuws

Dankwoord van Harrie Leijten

Een goede maand geleden heb ik afscheid genomen als hoofdredacteur van Bakkerswereld en Vleesmagazine. Graag wil ik alle mensen bedanken die het afscheid tot een groot en spontaan feest hebben gemaakt.

Het heeft mij veel voldoening gegeven dat ik zoveel mensen heb mogen ontmoeten tijdens de afscheidsreceptie, dat er zoveel mooie woorden (in welke vorm dan ook) tot mij zijn gekomen, al die cadeaus en goede wensen, het was echt overweldigend. Ik ben overrompeld door alle goede blijken van erkenning voor mijn werk. De extra uitgave van Bakkerswereld koester ik uiteraard als een bijzondere unieke uiting van waardering. Het heeft me totaal verrast (ik wist er echt niets van) en deed me even sprakeloos worden.

Ik kijk met heel veel voldoening en plezier terug op 34 en half jaar werk bij Reed Business Media, op alle contacten en de fantastische mensen die ik heb mogen ontmoeten in mijn werkzaam leven.  De collega’s van Reed Business Media ben ik veel dank verschuldigd voor het vele werk dat zij hebben verricht om mijn afscheid tot iets groots en unieks te maken. Ik wens ze net zoveel arbeidsvreugde toe die ik in die ruim 34 jaar heb genoten. Bedankt voor het vertrouwen. Graag zeg ik: tot ziens en weet dat ik elke vorm van het afscheid bijzonder gewaardeerd heb.


Harrie Leijten

Lees ook:
Harrie Leijten vrolijk uitgeluid

Reageer op dit artikel