nieuws

Banketbakkerij Lamers Hofleverancier

Nieuws

Banketbakkerij Lamers Hofleverancier

Banketbakkerij Lamers in Venlo krijgt het predicaat Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier. Het bedrijf krijgt de erkenning aan het bedrijf omdat het 125 jaar bestaat. Bovendien neemt het in de regio een vooraanstaande plaats in.

Banketbakkerij Lamers staat bekend om zijn zelfgemaakte wafels. In 2007 won het Venlose bedrijf de prijs voor het Lekkerste Taartje van Nederland. Gouverneur Theo Bovens van de provincie Limburg overhandigt de oorkonde die bij het predicaat hoort.

De banketbakkerij werd in 1888 opgericht door Karel Claessens. Gedurende twee generaties, meer dan 70 jaar, is het bedrijf in handen geweest van de familie. In 1960 is het overgenomen door de familie Lamers.

Reageer op dit artikel