nieuws

Bakkerij Tijsterman opent lunchroom

Nieuws

Bakkerij Tijsterman opent lunchroom

In de Vershof in Zoeterwoude opende Bakker Tijsterman gisteren een bakkerij annex lunchroom. Er worden veel biologische producten verkocht.

Er zijn meer bakkers die de laatste jaren overgaan op een ‘lunchroomsetting’.  In de lunchroom worden veel biologische producten geserveerd. Er zijn 20 tot 25 zitplaatsen en er is ook een terras. Tijsterman Bakkers heeft 14 filialen, die allemaal een restyling ondergaan.

De bakker is op de nieuwe plek in Zoeterwoude gevestigd tegenover de Jumbo en naast Keurslager v/d Geest. De directie van Tijsterman bakkers wordt gevormd door Rene Tijsterman en Ronald Roovers. Tijsterman Bakkers is met meer dan 100 jaar bakkersambacht een begrip in de Bollenstreek 

 

Reageer op dit artikel