nieuws

Bakkerij ‘De Smaak van Toen’ in Middelburg

Nieuws

Bakkerij ‘De Smaak van Toen’ in Middelburg

Bakkerij ‘De Smaak van Toen’ opent donderdag 10 april in Middelburg. Na Goes is dit de tweede bakkerij van Hans Voordijk met dit concept.

‘De Smaak van Toen’ heeft al een goed lopende vestiging aan de Opril Grote markt in Goes. Voldoende reden voor meester-bakker en eigenaar Hans Voordijk om ook een bakkerij buiten Goes te openen.  De nieuwe onderneming in het karakteristieke pand aan de Langeviele 67 en de authentieke en sobere inrichting doen denken aan Franse bakkerijtjes.

Naast het brood zijn er andere hartige en zoete combinaties te verkrijgen.  Het assortiment wordt iedere dag vers gebakken in de eigen bakkerij achter in de winkel aan de Langeviele. Het desembrood wordt bereid zonder E-stoffen en direct op de ovenvloer gebakken.

Reageer op dit artikel