nieuws

VersConnect ontzorgt winkelier

Nieuws

VersConnect ontzorgt winkelier

VersConnect is een nieuw samenwerkingsverband dat de lokale versspecialist ondersteunt. Het initiatief is vrijdag 17 maart van start gegaan.

VersConnect is een initiatief van InterKring Vers (samenwerkingsverband van groothandelaren), Graaggedaan.nl (landelijk platform met full-service webwinkels en websites) en Beko Advies (reclame- en adviesbureau bakkerijbranche). Door de bundeling van krachten kunnen versspecialisten vanaf nu kiezen voor één aanspreekpunt voor reclameplanning en -uitvoering, zowel online als in de winkel. Voor alle vragen en voor directe ondersteuning is er een centrale helpdesk.

VersConnect biedt onder meer: winkelschermen (narrowcasting), promotiedrukwerk, promotiemodules (aanbiedingenplanning), websites en webwinkels. Ook beschikt Versconnect over een ruim assortiment promotiematerialen: prijskaarthouders, posters, buitenborden, spandoeken, flyers en banners. Via VersConnect krijgt iedere aangesloten versspecialist een full-service webwinkel met zijn eigen assortiment op het landelijke platform Graaggedaan.nl. De webwinkel wordt gekoppeld aan de website van de versspecialist. Desgewenst kan VersConnect ook websites bouwen. Alle onderdelen sluiten op elkaar aan; een aanbieding uit de promotieplanning staat op de website van de versspecialist, in zijn webwinkel als aanbieding, op het narrowcasting scherm in de winkel en op promotiemateriaal en prijskaartjes.

Meer over het nieuwe samenwerkingsverband in Bakkerswereld van 28 maart.

Reageer op dit artikel