nieuws

Nederlands Bakkerijmuseum in teken van Lentekoeken

Nieuws

Nederlands Bakkerijmuseum in teken van Lentekoeken

De Meivakantie (van 19 april tot en met 5 mei) staat voor de jongste museumbezoekers van het Nederlands Bakkerijmuseum in het teken van het bakken van speciale Lentekoeken. Onder leiding van enkele bakkers leren ze hun eigen Lentekoek maken en versieren.

Voor jong en oud zijn de speciale Paasvoorstellingen van bakker Fred een ‘must’. In de moderne demonstratiebakkerij bakken de bakkers bijzondere vogelnestjes. Van dinsdag tot en met zaterdag kunnen kinderen dagelijks de handen uit de mouwen steken tussen 10.00 tot 16.00 uur, op maandag tussen 13.00 tot 16.00 uur. 
Aan deze activiteit zijn geen extra kosten verbonden. Bakker Fred verzorgt van dinsdag tot en met vrijdag op gezette tijden speciale Paasvoorstellingen voor het hele gezin. De voorjaarssymboliek staat centraal in zijn ‘conferences’ met en over brood onder het motto: Drie kwartier Bakplezier! Reserveren is niet nodig.

Reageer op dit artikel