nieuws

NBC start kennisworkshops

Nieuws

NBC start kennisworkshops

Het Kennisloket van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) introduceert een nieuwe dienst: De NBC Kennis Workshops. Ze zijn erop gericht kennis over te brengen op winkel- en bakkerijmedewerkers.

De workshops spelen in op de groeiende informatiebehoefte van de klant over producten, allergenen en gezondheid.  Een goed product verkopen alleen is niet voldoende. Bakkers moeten klanten overtuigen van hun meerwaarde. Bijvoorbeeld door in te spelen op de consument die steeds kritischer wordt. Een consument die alles wil weten over de producten die hij koopt. En daar hebben winkel- en bakkerijmedewerkers een groot aandeel in. De volgende workshops staan op het programma: Voedselovergevoeligheid (allergenen), Brood & Gezondheid, Productkennis brood en Productkennis banket


‘klant-en-klare’ informatie

Het NBC heeft verschillende onderwerpen vertaald in ‘klant-en-klare’ kennisworkshops waarmee medewerkers direct aan de slag kunnen. De workshops worden door een kennisspecialist of hygiëne-adviseur van het NBC op locatie van de ondernemer gegeven. Ter voorbereiding lopen de deelnemers in korte tijd, stap voor stap door de basiskennis van de betreffende workshop. Dit doen zij met de online kennismodules van NBC FreshUp. Medewerkers kunnen altijd en overal inloggen.

Tijdens de workshops wordt er kort ingegaan op de kennis die de deelnemers zich eigen hebben gemaakt in FreshUp. Vervolgens wordt de opgedane kennis vertaald naar de praktijk en de bedrijfssituatie van de ondernemer. Uiteraard krijgen de deelnemers alle ruimte om vragen te stellen.


De workshops worden gegeven in groepen van maximaal 12 personen en zijn online te bestellen via www.nbc.nl/kennisworkshops of via de klantenservice van NBC via 0317 – 47 12 47.

Reageer op dit artikel