nieuws

Le Pain Quotidien opent in Amstelveen

Nieuws

Le Pain Quotidien opent in Amstelveen

Le Pain Quotidien heeft vandaag zijn 5e vestiging in Nederland geopend in Stadshart Amstelveen. Bezoekers kunnen hier 7 dagen in de week tussen 08.00 en 18.00 uur, op donderdag van 08:00 tot 21:00 uur, gebruik maken van ontbijt, lunch of borrel.

Le Pain Quotidien’s specialiteit is het rustieke brood dat op ambachtelijke wijze, met de hand, wordt bereid. De broden en viennoiserie zijn biologisch en bevatten geen kunstmatige toevoegingen en ook in het restaurant wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische ingrediënten. Aan de communal table kunnen bezoekers elkaar ontmoeten.

Ben Verheijen, Shopping Centre Manager Stadshart Amstelveen: ‘Le Pain Quotidien is een mooie aanvulling op ons aanbod. Met hun uitgebreide kaart voor ontbijt, lunch en borrel bieden ze een goede plek om even te ontspannen tijdens het winkelen. Onze bezoekers kunnen er terecht voor een heerlijk ontbijt, taartje, brood, soep of salade. En aan het einde van de dag kunnen ze genieten van een borrelplateau met een goed glas wijn. Daarnaast kunnen ze er 7 dagen per week hun boodschappen doen in de biologische bakkerij’.


Openingsactie

Om de opening te vieren worden consumenten via Facebook opgeroepen om de nieuwe winkel te komen testen. Via de Facebook pagina van Stadshart Amstelveen maken consumenten kans op een uitgebreide borrel voor 2 personen inclusief een borrelplateau.

Reageer op dit artikel