nieuws

Jules Noten nieuwe ceo Vandemoortele

Nieuws

Jules Noten nieuwe ceo Vandemoortele

Vandemoortele krijgt in mei een nieuwe CEO. Dat wordt Jules Noten, die anderhalf jaar geleden overkwam van tapijtproducent Balta Group.

De troonswissel komt niet onverwacht. Bij de komst van Jules Noten als hoofd van de bakkerijdivisie, in augustus 2012, was er al sprake van zicht op de ceo-functie binnen een paar jaar. Noten volgt in mei de huidige ceo Jean Vandemoortele op.

Jean vandemoortele, die sinds 2001 de operationele leiding van de groep in handen had, wordt voorzitter van de raad van bestuur.

Het bedrijf boekte in 2013 een omzet van 1,28 miljard euro, 1,4 procent meer dan in 2012. Vooral de divisie Bakery Products (diepvries bakkerijproducten) deed het goed, met een omzetstijging van 6 procent tot 689 miljoen euro.

Reageer op dit artikel