nieuws

Inschrijfperiode Gouden Gard 2014 van start

Nieuws

Inschrijfperiode Gouden Gard 2014 van start

Jonge patisserietalenten kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de vakwedstrijd Gouden Gard. Woensdag 1 oktober 2014 vindt het evenement plaats bij het Miele Inspirience Centre in Vianen.

Kandidaten die willen meedoen volgen een opleiding bakkerij of horeca op niveau 3 of 4 óf beschikken over een diploma van eerder genoemde opleiding welke niet ouder is dan 18 maanden. In het geval van een afwijkend profiel, bijvoorbeeld door een buitenlandse opleiding, beslist de juryvoorzitter over deelname. Er kunnen maximaal 16 kandidaten meedoen aan de wedstrijd. De kandidaten kiezen zelf een thema. Voor de Gouden Gard moet binnen zeven uur een showstuk worden opgebouwd en twee identieke desserttaarten, drie soorten friandises, twee soorten bonbons en marsepeinfiguren worden gemaakt.


Talentenprijs

Kandidaten die willen meedoen aan de Talentenprijs volgen een opleiding bakkerij op niveau 2 of beschikken niet langer dan 18 maanden over dit diploma. De wedstrijd staat open voor maximaal 35 deelnemers. De deelnemers leveren op de wedstrijddag twee identieke desserttaarten in met als thema ‘Christmas’.


Aanmelden

Aanmelden voor beide wedstrijden is mogelijk tot uiterlijk 13 juli 2014 bij de Vereniging Gouden Gard via info@goudengard.nl. Het inschrijfformulier en de wedstrijdvoorwaarden voor 2014 zijn te downloaden op www.goudengard.nl. Meer informatie is verkrijgbaar bij Fred Raps (secretaris Vereniging Gouden Gard), tel. 06 – 51 57 41 12.

Reageer op dit artikel