nieuws

Hesseling maakt zich op voor Masters Parijs

Nieuws

Hesseling maakt zich op voor Masters Parijs
Foto BT

Boulanger Daan Hesseling maakt zich op voor een plaats op het erepodium tijdens de Masters de la Boulangerie in Parijs. Hij verschijnt zaterdag al aan de start. Vanochtend was Daan te zien in een tv-reportage bij Vandaag de Dag op Nederland 1.

De Masters de la Boulangerie worden gehouden van 8 tot en met 12 maart tijdens de Europain & Intersuc 2014, even buiten Parijs. Aanstaande zaterdag 8 maart is Daan direct aan de beurt in de categorie Brood.

De enthousiaste Nederlandse Boulanger van het BoulangerieTeam heeft zich de afgelopen maanden goed kunnen voorbereiden en prima kunnen trainen. Ook zijn coach Hans Som heeft het gevoel dat de voorbereiding positief is verlopen. Daan was vanochtend samen met zijn coach te zien bij Vandaag de Dag van WNL op Nederland 1 (deel 3 vanaf 14e minuut).

Sterk deelnemersveld

Het Internationale deelnemersveld is erg sterk met onder meer Japan, de Verenigde Staten en Brazilië. Uiteindelijk zullen alleen de allerbesten op het podium komen. 24 bakkers uit 18 landen strijden om deze prestigieuze titel. Het evenement is onderverdeeld in drie categorieën: brood, gebak en artistiek werk. Woensdag 12 maart worden de prijswinnaars bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel