nieuws

Heel Holland bakt krijgt eigen kookboek

Nieuws

Heel Holland bakt krijgt eigen kookboek

De consument wordt na de Broodbuik en de Voedselzandloper opnieuw geconfronteerd met een boek over bakwaren, alleen deze keer gaat dat puur over genieten van bakken en van bakwaren. Kijkcijferhit Heel Holland Bakt van Omroep MAX krijgt een eigen kookboek.

De Nederlandse boekeditie Heel Holland Bakt verschijnt op 22 april 2014 en is speciaal bedoeld voor de Nederlandse amateurbakker. Kosmos Uitgevers heeft als enige uitgever de Nederlandse rechten verworven van deze bestseller vol zoete en hartige recepten, baktips van de kandidaten uit het tv-programma en stap-voor-stap-instructies voor zowel beginnende als gevorderde thuisbakkers.

De Engelse editie van het kookboek, The Great British Bake Off, was in 2013 de op een na bestverkochte culinaire titel in de Engelse boekhandel (na Jamie Oliver).

Nieuw seizoen

Later dit jaar brengt Omroep MAX een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt op televisie. Het programma, gepresenteerd door Martine Bijl, trok vorig jaar gemiddeld 1,2 miljoen kijkers per aflevering en was daarmee hét kookprogramma van 2013. Ook in de nieuwe reeks wordt gezocht naar de meest getalenteerde thuisbakker van Nederland.

Reageer op dit artikel