nieuws

Flinke omzetstijging vernieuwde bakkerswinkel

Nieuws

Flinke omzetstijging vernieuwde bakkerswinkel

Hans de Echte Bakker in Beek-Ubbergen behaalt 26% meer omzet. De stijging heeft alles te maken met de vernieuwde winkel. Dertig m2 meer ruimte en veel zelfbediening zorgen voor een flinke omzetimpuls.

Tot nu toe is het geen slechte beslissing geweest van Hans van IJzendoorn en zijn dochters Anne en Ellen om de bakkerswinkel aan de Waterstraat in Beek-Ubbergen op de schop te nemen. Koning Interieurbouw tekende voor de inrichting. Het resulteert voorlopig in 20% meer klanten en een omzetstijging van 26%.

‘Met name op de vrijdag en zaterdag was de winkel in de oude situatie te klein’, zegt Hans van IJzendoorn. ‘Mensen wilden naar binnen, maar zagen dat het erg druk was en liepen door. Dat wil je natuurlijk niet, het doet je als ondernemer zelfs pijn.’


Een reportage over het bedrijf in Bakkerswereld van vrijdag 14 maart.

Reageer op dit artikel