nieuws

Eretitel voor 100-jarige bakkerij Van Heeswijk

Nieuws

Eretitel voor 100-jarige bakkerij Van Heeswijk
Het team van Bakkerij Van Heeswijk tijdens de uitreiking van Bakker met Ster 2013. Foto Michiel Zoeter

De Luyksgestelse bakkerij Van Heeswijk, met zeven winkels in de Kempen die alle goed scoren in de competitie Bakker met Ster, mag zich voortaan hofleverancier noemen. Burgemeester Van de Vondervoort van Bergeijk bezorgde de onderscheiding vrijdagavond op de thuisbasis van het familiebedrijf.

Hiermee is een grote wens van Adriaan en Lizette van Heeswijk in vervulling gegaan. De familie en het team van het bedrijf vierden vrijdagavond het eeuwfeest met een Nacht van de Bakkerij, waarbij het publiek mocht rondneuzen en proeven van de producten.

De eretitel Hofleverancier en het bijbehorende wapenschild kunnen worden toegekend aan bedrijven met een goede reputatie, die een regionale uitstraling hebben en ten minste honderd jaar bestaan.

 

Lees ook de reportage over Van Heeswijk in Bakkerswereld van vrijdag 28 maart.

Reageer op dit artikel