nieuws

De Lekkere Dingen Bakker overvallen

Nieuws

De Lekkere Dingen Bakker overvallen

Vrijdagmiddag rond 16.10 uur is bakkerij De Lekkere Dingen Bakker aan de Sparrestraat in Zaandam overvallen. Twee vrouwelijke medewerkers waren in de bakkerij aanwezig toen een man het pand binnenkwam. Hij bedreigde de vrouwen met een vuurwapengelijkend voorwerp en eiste geld.

Nadat hij dit had ontvangen is hij weggerend. De politie is direct een uitgebreide zoektocht gestart. Meerdere agenten hebben met onder meer een politiehond en de aanwijzingen van enkele getuigen, de omgeving uitgekamd. Zonder resultaat, want de verdachte werd niet meer aangetroffen.

Het Overvallenteam zet het onderzoek voort en mensen die de verdachte gezien hebben in de omgeving, worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844.

Van de verdachte is het volgende signalement bekend:  Ongeveer 20 jaar, 1.75 tot 1.80 meter lang, licht getinte huidskleur, slank postuur, donkere jas met capuchon.

Reageer op dit artikel