nieuws

Daan Hesseling tweede bij Masters de la Boulangerie

Nieuws

Daan Hesseling tweede bij Masters de la Boulangerie

Op een haar na de eerste plaats mislopen. Het overkwam Daan Hesseling tijdens de Masters de la Boulangerie in Parijs. Daan eindigde met een minimaal verschil als tweede achter winnaar Yuki Nagata uit Japan. De derde plaats ging naar Brett Noy uit Australië

Coach Hans Som was teleurgesteld, maar ook trots en strijdlustig. ‘Voor deze uitslag hoeven we ons niet te schamen. We zitten zo dicht tegen die eerste plaats aan. De jury gaf aan dat de smaken van onze producten geweldig waren. Nederland telt echt mee. We weten wat ons te doen staat voor de volgende wedstrijden.’

De juryleden waren afkomstig uit Bulgarije, Ierland, Israël, Libanon en Uruguay en stond onder leiding van juryvoorzitter Benny Swinnen uit België. Tijdens de wedstrijd maakte Daan in acht uur tijd traditionele en fantasie baguettes, zuurdesembroden, ciabatta’s, kaasbroden, gezondheidsbroden, pains de mie, freestyle broden en broodjes. De Masters de la Boulangerie vonden plaats tijdens de Europain & Intersuc 2014.


Bakkerswereld was aanwezig bij Europain. Meer over het evenement in Bakkerswereld van 28 maart.

Reageer op dit artikel