nieuws

Daan Hesseling goed van start op Europain

Nieuws

Daan Hesseling goed van start op Europain
Een geconcentreerde Daan Hesseling. (foto: NBOV)

Boulanger Daan Hesseling is zaterdag aan de start verschenen tijdens de Masters de la Boulangerie in Parijs. Deze wedstrijd wordt gehouden van 8 tot en met 12 maart tijdens de Europain & Intersuc 2014. Zaterdag was Daan Hesseling uit Lobith direct aan de beurt in de categorie Brood. Woensdag wordt de uitslag bekendgemaakt.

De enthousiaste Nederlandse Boulanger van het BoulangerieTeam heeft zich de afgelopen maanden goed kunnen voorbereiden en prima kunnen trainen. Het resultaat zag er goed uit, maar het is afwachten hoe de jury daar over denkt. Het internationale deelnemersveld is erg sterk met onder meer Japan, de Verenigde Staten en Brazilië. Uiteindelijk zullen alleen de allerbesten op het podium komen. 24 bakkers uit 18 landen strijden om deze prestigieuze titel.

Klik hier voor de filmbeelden van de wedstrijd afgelopen zaterdag

 

De redactie van Bakkerswereld is momenteel in Parijs. Meer over de Europain in Bakkerswereld van 28 maart.

Reageer op dit artikel