nieuws

Broodjeshuis TipTop maakt mogelijk doorstart

Nieuws

Broodjeshuis TipTop maakt mogelijk doorstart
Afbeelding: TipTop

Het legendarische broodjeshuis TipTop aan de Korenmarkt in Arnhem maakt mogelijk een doorstart. Dat melden diverse bronnen aan Bakkerswereld. Na bijna vijftig jaar onder dezelfde naam en op hetzelfde adres, zat de deur van TipTop vorige week ineens potdicht. Een huurconflict ligt hieraan ten grondslag.

Eigenaar Nieuwenhuis van de broodjeszaak kon de huur niet langer betalen aan Van Kalleveen Beheer, eigenaar van het pand. Het personeel van Nieuwenhuis, drie personen, zit momenteel thuis in afwachting van ontwikkelingen. Volgens werknemer Danny Massop, achttien jaar in touw voor TipTop, zijn meerdere partijen mogelijk geïnteresseerd in een doorstart. Namen wil hij niet noemen.

TipTop was decennialang het alternatief voor stappers die geen zin hadden in shoarma, pizza of kebab. Het bedrijf maakte naam met rijkbelegde, betaalbare broodjes. Van Kalleveen en Nieuwenhuis waren voor een toelichting niet bereikbaar.

Reageer op dit artikel