nieuws

Bijna 7000 bezoekers op Bakkersvak

Nieuws

Bijna 7000 bezoekers op Bakkersvak

Bijna 7.000 bezoekers – 60% meer dan vorig jaar – hebben op 23 en 24 maart Bakkersvak bezocht. Dat laat beursorganisator easyFairs weten.

Steeds meer ondernemers willen deelnemen aan Bakkersvak, de beurs die in 2011 voor het eerst werd gehouden en jaarlijks terugkeert. Veel bakkers en hun gezinnen waren afgelopen zondag en maandag aanwezig op de beursvloer die is uitgebreid met de bovenring van Autotron Rosmalen. ‘Veel exposanten waren verrast door de hoeveelheid mensen als ook de kwaliteit’, aldus Corine Smits van het organiserende easyFairs.  ‘Er is met enorm veel lof gesproken over deze tweedaagse vakbeurs, waar onder het genot van vele proeverijen gezellig netwerken centraal stond. ‘


De volgende editie van Bakkersvak staat gepland op 8 en 9 maart 2015.

Een uitgebreid verslag in Bakkerswereld van 11 april.

Reageer op dit artikel