nieuws

Bakkersvak: Emondt toont multi-moments concept

Nieuws

Bakkersvak: Emondt toont multi-moments concept

In de ruime stand van Emondt vraagt de winkelinrichter deze dagen op Bakkersvak aandacht voor het multi-moments concept.

Directeur Hems Roerink van Emondt legt op de beursvloer uit dat bakkers hun winkels door de dag heen aan kunnen passen. ‘Met onze nieuwste presentaties kan de ondernemer eenvoudig een ontbijtvitrine, later op de dag een lunchvitrine en aan het eind van de dag een avonddinervitrine te voorschijn toveren. Vaak stopt de bakker rond 15 uur met de actieve verkoop en daar moet de branche anders over gaan denken,’ vindt Roerink. ‘De winkel moet ook later op de dag aantrekkelijk blijven voor het publiek. Dan is er ook een grotere kans op verkoop van de producten. Met ons multi-moment concept voorzien we in een behoefte.’

Emondt Koeltechniek & Interieurprojecten zorgt voor maatwerk voor haar klanten. Op het eigen Emondt bedrijfsbureau maken de interieurarchitecten de ontwerpen in samenspraak met de adviseur van de bakker.

Reageer op dit artikel