nieuws

Bakkers pikken graantje mee van Obamania

Nieuws

Bakkers pikken graantje mee van Obamania

De bakkers Bas en Joep Gommans hebben zich laten inspireren door het bezoek van de Amerikaanse president Barak Obama aan Nederland. Ook banketbakker Prins steekt zijn gevoel voor humor over Obamania niet onder stoelen of banken.

Op hun facebookpagina schrijven de broers Gommans uit Sevenum: ‘Onvoorstelbaar! Obama en Cameron maken in hun drukke schema tijd voor de viering van het 100-jarig jubileum van bakkerij Gommans van Bas en Joep Gommans’.

Vacature

Banketbakker Edwin Prins van de gelijknamige banketbakkerij in Alblasserdam laat zich vooral door het vertrek van de vaste banketbakker van Obama, Bill Yosses, meeslepen. Op zijn facebookpagina schrijft Prins: ‘Volop helikopterverkeer in Alblasserdam! Komt Obama mij halen omdat zijn banketbakker ermee stopt.’

Ook andere (banket)bakkers melden ‘plagerig’ dat ze hun CV gaan opstellen en willen opsturen naar Obama.

Reageer op dit artikel