nieuws

Bakker Ammerlaan neemt winkels Den Butter over

Nieuws

Bakker Ammerlaan neemt winkels Den Butter over
Den Butter draagt het stokje over aan Echte Bakker Ammerlaan

Bakkerij Ammerlaan uit Sassenheim heeft zes van de tien winkels van collega Den Butter overgnomen. Daarmee is het aantal vestigingen van de Sassenheimse bakkerij verdubbeld.

Den Butter senior opende in 1946 zijn eerste winkel in Lisserbroek, waarna het bedrijf uitgroeide tot tien winkels. Frans den Butter heeft de winkels verkocht omdat het bedrijf in financieel zwaar weer kwam, maar ook wegens gezondheidsproblemen van zijn mededirecteur, meldt het Haarlems Dagblad.

Ammerlaan heeft niet alle winkels van Den Butter overgenomen. De zaken in Voorschoten en Leiden zijn gesloten. Verder zijn twee Den Butter-vestigingen in Bleiswijk overgenomen door Ammerlaan-Bleiswijk, een neef van de Sassenheimse bakkers.

Reageer op dit artikel