nieuws

Arnhemmer maakt doorstart met broodjeszaak TipTop

Nieuws

Arnhemmer maakt doorstart met broodjeszaak TipTop
Afbeelding: TipTop

Arnhemmer Rogier Timmermans maakt vanaf begin april een doorstart met Broodje TipTop. Timmermans is eigenaar van bureau Amazing Days. Hij houdt zich bezig met het organiseren en promoten van evenementen. Timmermans kon het eigenlijk niet aanzien dat het legendarische TipTop zou verdwijnen. ‘We gaan weer terug naar de basis. Doen waar TipTop goed in was. Zelf de hamburgers maken. Verse sapjes. We gaan de dagfunctie versterken’, aldus de Arnhemmer. Het oude personeel gaat grotendeels mee.

TipTop was decennialang het alternatief voor stappers die geen zin hadden in shoarma, pizza of kebab. Het bedrijf maakte naam met rijkbelegde, betaalbare broodjes. Na bijna vijftig jaar onder dezelfde naam en op hetzelfde adres aan de Korenmarkt in het centrum Arnhem te zijn gevestigd, zat de deur van TipTop vorige week ineens potdicht. Een huurconflict lag hieraan ten grondslag.

De vorige eigenaar van de broodjeszaak kon de huur niet langer betalen aan Van Kalleveen Beheer, eigenaar van het pand. De drie personeelsleden zaten vervolgens thuis in afwachting van nieuwe ontwikkelingen. Volgens werknemer Danny Massop, achttien jaar in touw voor TipTop, waren meerdere partijen geïnteresseerd in een doorstart. Namen wilde hij niet noemen.

Reageer op dit artikel