nieuws

Alle vacatures te vinden op website Het Ambacht

Nieuws

Alle vacatures te vinden op website Het Ambacht
Gert-Jan ten Napel. Foto GFtN

Alle vacatures in de bakkerijsector zijn sinds kort te vinden op de website van uitzendbureau en payrol-bedrijf Het Ambacht uit Nieuw-Amsterdam. De vacatures zijn daarmee verdwenen van de site van voormalig eigenaar het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC).

‘Alle vacatures worden nu op één centrale website geplaatst: www.uitzendbureauhetambacht.nl We hopen zo meer overzicht te kunnen bieden’, vertelt Gert-Jan ten Napel, eigenaar van Het Ambacht.
Uitzendbureau Het Ambacht is een fullservice HR-dienstverlener in de bakkerswereld. Het uitzendbureau richt zich op werkgevers én werknemers. Bij de vacaturebank lag de nadruk op bemiddeling. Sinds Het Ambacht de vacaturebank heeft overgenomen, zijn de diensten uitgebreid, laat de eigenaar weten. Zo biedt het bedrijf ondersteuning op het gebied van werving, selectie en detachering. ‘Om dat nog duidelijker te maken in de branche, hebben we besloten om de vacatures vanaf nu alleen op onze site te plaatsen.’


Ten Napel hoopt dat www.uitzendbureahetambacht.nl dé site voor werkgevers en werknemers in de bakkerswereld wordt. ‘Iedereen die personeel of werkt zoekt, is bij ons aan het juiste adres. Wij brengen de vacatures op alle mogelijke manieren onder de aandacht. Niet alleen via onze website, maar ook via onze eigen app, Facebook en Twitter.’

De eigenaar van Het Ambacht benadrukt dat de gegevens van iedereen die zich de afgelopen jaren via het NBC heeft ingeschreven voor werk zijn opgeslagen in de centrale database. ‘Opnieuw aanmelden of inschrijven is dan ook niet nodig.’

Reageer op dit artikel