nieuws

Verleiden door de chocoladeroute op Bakkersvak

Nieuws

Verleiden door de chocoladeroute op Bakkersvak

Bakkersvak wordt op zondag 23 en maandag 24 maart ondergedompeld in de meest heerlijke en luxe chocolade met het oog op het aantal groeiende chocolatiers in Nederland.

Proactieve ondernemers presenteren op een speciale chocoladeroute een breed assortiment aan bonbons, chocolademachines, decoratiematerialen, prachtige chocoladewerken en verpakkingen.

Bakkersvak is de vakbeurs in Nederland voor brood, banket en chocolade en vindt plaats in het gemakkelijk te bereiken Autotron Rosmalen.

Op de chocoladeroute presenteert Dragee roompralines met vernieuwende smaakcombinaties en biedt het amandelmarsepein (Marcipano) van Gort Decoraties nieuwe mogelijkheden voor o.a. confiserie en patisserie.  Chocolaterie Winters presenteert  de bonbonjuweeltjes en La Confrérie de chocolade narcissen en tulpen. Confiserie Manfred Spaargaren introduceert fairtrade chocolademelk (chocopazzo) en Chocolaterie Lugano 100% biologische bonbons. Op het gebied van thema´s laat De Truffel de nieuwe paascollectie zien en Callebaut geeft inspirerende demonstraties op het gebied van allerlei themadecoraties.

Innovaties zijn er op het gebied van verpakkingen en machines. Havelaar Verpakkingen toont de serie Chocapack (gepersonaliseerde) luxe en trendy chocoladeverpakkingen. Henk Koenen demonstreert een breed gamma aan chocoladeproducten uit verschillende (nieuwe) chocolademachines. Andere deelnemers aan de route zijn: Dobla Chocoladedecoratie, Paardekooper Verpakkingen en HIN luxe verpakkingen en decoraties.

Een toegangsbewijs voor Bakkersvak is aan te vragen via www.easyFairs.com/bakkersvak-nl

Voor meer informatie over deelnemen aan Bakkersvak: Lieke van Laarhoven: +31 (0) 162 480 258

Volg Bakkersvak op Twitter via @BakkersvakNL, participeer in de Facebook community van Bakkersvak en word lid van LinkedIn Bakkersvak.

Reageer op dit artikel