nieuws

Naar toptennis dankzij Versbakkerij Puur Dunselman

Nieuws

Naar toptennis dankzij Versbakkerij Puur Dunselman

Versbakkerij Puur Dunselman verraste afgelopen week de familie Verheijen met een VIP-arrangement voor het ABN AMRO Tennis Tournament. Klanten van de bakkerij maakte kans op dit arrangement voor tien personen naar de finale van de toptenniswedstrijd door mee te doen aan de landelijke kras-en-winactie van Vikorn Vitaminebrood.

Versbakkerij Puur Dunselman heeft de afgelopen weken meegedaan aan de landelijke kras-en-win-actie van Vikorn Vitaminebrood. Tijdens de actieperiode kregen de klanten bij aankoop van een Vikorn Vitaminebrood een kraslot met een unieke code en maakte kans op de hoofdprijs.

Versbakkerij Puur Dunselman maakte dinsdag bekend dat de familie Verheijen de gelukkige winnaar is. ‘Geen Gaston, maar Peter Dunselman aan de telefoon’,  schrijft winnaar Peter Verheijen op zijn Facebookpagina. Dolgelukkig nam hij donderdag 30 januari de hoofdprijs van tien vipkaarten in ontvangst.

Reageer op dit artikel