nieuws

Londense chefs brengen meringuebakboek uit

Nieuws

Londense chefs brengen meringuebakboek uit

‘Meringue: zoet, zalig en oogverblindend schuim’, dat is de titel van het meringuebakboek dat eind maart verschijnt bij Kosmos Uitgevers. In dit boek laten de Londense chefs Alex Hoffler en Stacey O’Gorman zien hoe iedereen een meringue kan maken die smelt in de mond. Ze verklappen hun tips over techniek, kleuren en smaken, zodat mislukken onmogelijk is.

Alex Hoffler houdt van bostonterriërs, rommelmarkten, vintage keukenspullen en granaatappelprosecco. Stacey O’Gorman houdt van lange rokken, drie klontjes suiker in haar thee, rode lippen, Japanse Anime en Björk. Beiden zijn ervaren chefs en ze vonden elkaar in hun liefde voor zoetigheid.

Met hun moderne, frisse en kleurrijke kijk op klassieke meringuerecepten zorgen de ‘Meringue Girls’ voor een trendy twist en verrassende combinaties, zoals ijslolly’s van aardbeienmeringue, een spectaculaire citroenschuimtaart of winterse crumbles. Alle  ingrediënten zijn 100 procent natuurlijk en meer dan 75 procent van de recepten is glutenvrij. Het boek is verrijkt met tien Layar- instructievideo’s.

zoet, zalig en oogverblindend schuim’ (ISBN 9789021555973) kost €14,99.

Reageer op dit artikel