nieuws

Jarige Amerikaan (96) vindt rattenstaart in appeltaart

Nieuws

Jarige Amerikaan (96) vindt rattenstaart in appeltaart

Ter gelegenheid van zijn 96e verjaardag wilde Joseph Vallente uit New York maar één ding: zijn favoriete appeltaart. Toen de taart werd aangesneden, verdween bij de jarige en diens bezoek als snel de lekkere trek. De appeltaart bleek een rattenstaart te bevatten.

‘De appeltaart smaakt niet goed’, zei de Amerikaan op leeftijd tegen zijn familie toen hij een hap nam van het gebak. Toen zijn neef de appeltaart doormidden sneed, zag hij een zwarte streep in de taart. Schimmel, dacht de familie, maar het bleek te gaan om een rattenstaart in de taart. Het leek erop dat de staart met de taart was mee gebakken, meldt ABC News.

Joseph Vallente zei tegen de Amerikaanse zender dat hij ‘gelukkig niet ziek is’ en niet naar het ziekenhuis hoefde, maar dat de ontdekking van de rattenstaart in zijn lievelingstaart hem wel misselijk heeft gemaakt.

De bakkerij waar de appeltaart is gekocht, verklaarde dat er nog nooit ongedierte in het bedrijf is gevonden. Het pand is grondig geïnspecteerd en alle andere appeltaarten zijn uit voorzorg weggegooid.

Reageer op dit artikel